Liesbet Laenen

Therapeut Groepspraktijk De Kering

In onze praktijk is geen enkele psychotherapeut geconventioneerd.

In 2012 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de KU Leuven. Sinds 2014 geef ik als zelfstandig psychologe individuele therapie aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. Mensen met allerlei vragen en moeilijkheden kunnen bij mij terecht, waaronder bijvoorbeeld identiteitsvragen, angst, depressie, stress, en dergelijke meer. Als cliëntgericht, Emotion-Focused Psychotherapeute richt ik mij vooral op het belevingsproces van de cliënt. Ook wat er zich afspeelt in het therapeutisch contact tussen de cliënt en de therapeut is een belangrijk gegeven. Ik geloof in de kracht van elk individu en de mogelijkheid tot groei en verandering.

In een therapeutisch proces zullen we samen de weg bewandelen naar nieuwe mogelijkheden. Jouw vragen en verwachtingen bepalen het verdere verloop van de therapie. In de gesprekken staan we stil bij aspecten die voor jou van belang zijn. Hierbij respecteer ik steeds je eigen keuzes, tempo, mogelijkheden en grenzen.
Graag nodig ik je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we in op de vragen en verwachtingen die aanwezig zijn. Ook praktische afspraken zullen dan bekeken worden. Nadien kan een gezamenlijk gedragen therapeutisch proces opgestart worden.

Lidmaatschap:

  • Psychologencommissie, met erkenningsnummer: 882111421
  • Belgische Federatie der Psychologen (BFP)
  • Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologie (VVKP)
  • Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC)

Deel deze webpagina op uw Platform!