Hilke Dehaes

Therapeut Groepspraktijk De Kering

In 2020 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de KU Leuven. Daarna werkte ik 2 jaar voor KU Leuven Stuvo. Daar was ik projectmedewerker voor MindMates en gaf ik trainingen aan studenten over luistervaardigheden en veerkracht. Vanaf 2023 werk ik als zelfstandige en geef ik dans(psychologie) workshops en individuele psychologische sessies, ook wandelend. En sinds 2024 werk ik met Voice Dialogue  in de individuele sessies, wanneer de cliënt daarvoor openstaat.

In een begeleiding ondersteun ik je graag naar meer vertrouwen in jezelf (om om te gaan met uitdagende levensomstandigheden), het ontdekken van wat je levensvreugde geeft, het in contact komen met je lichaam en luisteren naar de signalen dat het je geeft.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen waar je juist naar verlangt en waar je in wilt groeien. Ook is er altijd ruimte om te bespreken wat je noden en eventuele zorgen zijn. Indien je een “klik” voelt, kunnen we samen een traject opstarten. Daarin ben ik met veel plezier je gids in je persoonlijke ontwikkelingsproces. Waarbij jij mee het tempo en de richting bepaalt.

Lidmaatschap, aanvullende opleidingen en workshops:

  • Psychologencommissie, met erkenningsnummer: 972138349
  • Basistraining Mindfulness (8-daagse, aan de KU Leuven, 2017)
  • Movement in Practice Programme (bij prof. en danspsycholoog Peter Lovatt, 2021)
  • Basisopleiding Voice Dialogue (2024)

Deel deze webpagina op uw Platform!