Groepspraktijk De Kering

Momenteel zijn er geen groepssessies gepland

Groepssupervisie – voor professionals

Werk je als psycholoog, maatschappelijk werker, coach, counselor of psychotherapeut of integreer je het therapeutisch werken binnen je vakgebied?  Dan is deze groepssessie wellicht iets voor jou. In een kleine groep van vijf deelnemers kan je binnen een veilig kader je eigen vragen, thema’s en casussen inbrengen.

Het deelnemen aan deze groepssupervisie met professionals uit verschillende invalshoeken is een vorm van leerrijke kruisbestuiving. Je leert van mekaar, er is veel feedbackmogelijkheid, je maakt kennis met verschillende invalshoeken en je staat even los van je eigen werkcontext.

Omgaan met je Innerlijke Criticus – voor cliënten

De Innerlijke Criticus is de stem in jezelf die commentaar geeft op wat je zegt, doet of denkt. Hij bekritiseert je, vergelijkt je met anderen en wijst je op je fouten. Wat je ook probeert, je innerlijke criticus is nooit tevreden. Hij kan je erg ontmoedigen, je blokkeren, je onzekerheid vergroten en je eigenwaarde onderuit halen.

In deze workshop leer je samen met anderen je Innerlijke Criticus beter kennen en begrijpen.

Groepssessie in Balans – voor cliënten

We leven in drukke tijden waar de verwachtingen om te presteren vaak hooggespannen zijn. De  drukte neemt ons mee en we hebben amper nog tijd voor onszelf.

In deze reeks van vijf groepssessies krijgt zelfzorg een plaats in je leven. We staan letterlijk even stil bij datgene wat wezenlijk goed en belangrijk voor je is en hoe je dit in je leven tot stand kan brengen.
 

Deel deze webpagina op uw Platform!